Huonepakopeli Mikkeli

Uudenlaisia elämyksiä Stellan pohjakerroksessa!

Huonepakopeli Mikkeli tarjoaa elämyksiä Stellan pohjakerroksessa. Vaikka neljä erilaista pakohuonettamme - Vankila, Kadonneet, Pankkiryöstö ja Bunkkeri - sopivat erityisesti 4-8 hengen pakoseurueille, peliä voi pelata 3-10 hengen ryhmissä. Tule viettämään aikaa kaveriporukalla, järjestä mieleenpainuvat polttarit, kehitä työyhteisösi ryhmätyötaitoja, koe erilainen luokkaretki tai järjestä unohtumaton virkistyspäivä.

Uutuutena Mikkelissä avattiin elokuussa täysin erilainen tapa pelata huonepakopelejä: VR-huoneet. VR-huoneet soveltuvat hieman muita huoneita pienemmälle porukalle, ja peliaikaa on 40 minuuttia tutun tunnin sijaan. Valikoimassa on tällä hetkellä kaksi pakohuonetta: avaruusalus Tiberia sekä Osiriksen syvyydet. Haluttu peli valitaan paikan päällä.

Pakohuoneiden lisäksi VR-tilassa on pelattavissa uudenlainen pelikokemus: kauhujen sairaala. Kauhujen sairaala ei ole niinkään pakohuone, vaan verta hyytävä kokemus, joka keskittyy tunnelmaan pulmien sijaan.

 

Vaikka suositusikärajamme on 15v., myös nuoremmat ovat tervetulleita ja Huonepakopeli sopii mainiosti myös perheille. Huomioithan, että alle 12-vuotiaat pelaajat pääsevät ratkomaan arvoituksia vain aikuisen seurassa ja osa huoneistamme sopii paremmin aikuisille kuin lapsille. Löydät jokaisen huoneen suositusikärajan huonekuvauksen yhteydestä. 

Päivystämme Huoneella maanantaista perjantaihin klo 14-17. Tilauksesta olemme auki ma-la klo 9-21, su erillisestä sopimuksesta.

Voit varata huoneen sähköisesti nettisivujemme kautta, soittamalla numeroon 050 338 3051, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen mikkeli@huonepakopeli.fi tai käymällä paikan päällä päivystysaikoinamme.