Tervetuloa Faunattareen!

Kauppakeskus Stellan tarjonta laajeni, kun uusi Faunatar-myymälä avasi ovensa kesäkuun 14 päivä!
Tervetuloa vierailemaan Faunattaressa, Stellan pohjakerroksessa! Faunatar sijaitsee lähes S-marketin kassalinjastoa vastapäätä olevassa liiketilassa.

Myymälän valikoima sisältää Faunatar-tyyliin monipuolisesti tarjottavaa kaikenlaisille lemmikeille: koirien, kissojen, pikkulemmikkien, akvaarioiden ja terraarioiden maailmaan mahtuu monenmoista tarviketta ja ruokamerkkiä. Myymälässä panostetaan laatuun: hyllyistä löytyy ne suositeltavimmat tuotemerkit jokaiselle karvakorvalle ja pikkuvipeltäjälle. Myymälän eläinosastolla marsut, kanit, hamsterit ja monet muut nappisilmät hurmaavat katselijoita, ja terraarioiden sekä akvaarioiden parissa viihtyvät mikkeliläiset tulevat löytämään omat ihastelunsa kohteet.

Kauppakeskus Stellan Faunattareen avataan myös HoitoTupa, jossa eläinrakas henkilökunta palvelee jokaista karvakorvaa ja huiskahäntää mm. koirien turkin hoidossa. Myymälän kauppiaana aloitti tehopakkaus Cyra-Kukka Kalliokanerva, jonka eläinrakkaissa ja idearikkaissa käsissä myymälä tarjoaa jokaiselle mikkeliläiselle eläinystävälle parasta mahdollista palvelua.

 

Paluu