Stellan Tähtitori täyttyi tuhansista Roni Backin faneista!

Paluu arkeen-tapahtuman yleisömäärä yllätti!

Kauppakeskus Stellan Tähtitorilla järjestettiin lauantaina 3.8. klo 10-14 Paluu arkeen-tapahtuma, jossa mikkeliläiset lasten sekä nuorten liikunta- ja urheiluseurat esittelivät toimintaansa tapahtumaan saapuneille lapsiperheille. Tapahtuman tähtivieraaksi saapui Suomen suosituin tubettaja Roni Back, jota tapahtuman juontaja Mika Aro haastatteli ennen Meet & Greet-tilaisuutta. Haastattelussa Roni Back kannusti lapsia sekä nuoria aloittamaan kouluarjen positiivisin mielin kertoen samalla, että hänen oma tavoitteensa on tuoda mm. videoidensa kautta lisää positiivisuutta maailmaan.

Haastattelun jälkeen oli vuorossa tähtitubettajan Meet & Greet-tilaisuus. Moni Roni Backin faneista kertoi tilaisuuden jälkeen kyseisen päivän olleen elämänsä onnellisin päivä, koska pääsi tapaamaan tubettajaidolinsa livenä ja halaamaan häntä. Meet & Greet-jono ylettyi Stellan Tähtitorilta aina ulos Hallituskadulle asti. Faneille otetut yhteiskuvat Ronin kanssa levisivät tapahtuman jälkeen sosiaalisessa mediassa kuin kulovalkea ja somejulkaisuissa fanit kiittelivät idoliaan tapaamisesta. Kauppakeskus Stellan markkinoinnista vastaava Marja-Leena Koukonen kertoi, että ”oli huikeaa päästä toteuttamaan lapsille ja nuorille tapaaminen suuren idolinsa kanssa.”

Voi myös löytää tapahtumasta live-kuvaa Kauppakeskus Stellan Facebookista:
KLIKKAAMALLA TÄSTÄ!

Paluu