Kauppakeskus Stella hakee vuoden 2020 morsianta!

I said Yes! Kauppakeskus Stella hakee vuonna 2020 elämänsä (ehkä) tärkeintä päivää viettävää morsianta!

Tammikuussa 2020 käynnistyy ”I said Yes -matkalla alttarille”- tapahtumasarja, minkä tarkoituksena on seurata tulevan morsiamen matkaa kohti unelmiensa hääpäivää. Mitä kaikkea häiden suunnittelu ja järjestely vaatii, miten voi olla kauneimmillaan hääpäivänä, mitä asioita tulee huomioida ja minkälaisia tunteita naimisiin meno herättää matkan varrella. Oletko valmis laittamaan itsesi likoon ja olemaan huomion keskipisteenä jo ennen varsinaista hääjuhlaa? Kerrot suureen päivään valmistautumisestasi sosiaalisessa mediassa ja vastineeksi tästä kaikesta saat aimo annoksen kullan arvoisia neuvoja ja  yhteistyöverkostomme tarjoamia ihania etuja.

Hakuaika on 1.11.2019 saakka. Laita kuvallinen hakemus osoitteeseen: stella.markkinointi@sok.fi ja kerro miksi juuri sinä voisit olla Kauppakeskus Stellan ”I said Yes”-morsian.

Paluu