Kevät on tullut – ihanaa!

Kauppakeskus Stellan liikkeet tarjoavat ajankohtaisia vinkkejä, etuja sekä tarjouksia kevään keskelle. Tule tutustumaan kevään trendeihin ja piristä itseäsi kevään ihanilla uutuuksilla.

Apteekki Stellasta Allervex-tuotteet helpottamaan allergisia oireita!

Allervexin lääkkeettömästä tuotesarjasta löytyy silmäsuihke allergisen sidekalvotulehduksen hoidon tueksi. Tuote auttaa lievittämään silmien ärsytystä ja punoitusta. Lisäksi suihke kostuttaa ja virkistää silmiä. Suihke annostellaan silmäluomelle 3–4 kertaa päivässä – muistathan sulkea silmät ennen suihkautusta! Tuote sopii aikuisille sekä yli 6-vuotiaille.

Tuotesarjaan kuuluu myös Allervex-tabletit luonnolliseen elimistön puolustukseen. Tuote itsessään auttaa lievittämään allergiaoireita, mutta sitä voi käyttää myös antihistamiinihoidon yhteydessä. Lisäksi tablettien sisältämä D3-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa (1 tabletti sisältää 5 mikrogrammaa D3-vitamiinia = 100% päivän saantisuosituksesta). Vain 1 tabletti päivässä riittää! Sopii aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille.


Cubus tarjoaa kevääseen farkkua, väriä ja kukkakuoseja!

Hengittävät ja laadukkaat materiaalit takaavat, että vaatteet tuntuvat ja näyttävät hyviltä.

Farkkutakit 39,99€

Puuvillaneule 100% puuvillaa 39,99€

Kukkapaita 19,99€

Kevään trendit ovat saapuneet Cubukseen, tervetuloa ostoksille!


Hoida hiuksesi kevätkuntoon Hairlekiinissa!

Muista suojata hiuksesi auringolta, aivan kuten ihosikin. Nyt Stellan Hairlekiinista kaikki aurinkotuotteet hiuksille -20%.

Goldwell jättikokoiset litran shampoot ja hoitoaineet nyt 19,90 kpl (norm. 26,90 - 29,90). Valikoimiin kuuluu useita eri laatuja mm. vaalennetuille, värjätyille, kiharaisille ja myös miesten hiuksille!

 

 

 


Ihana kevätmuoti on vallannut Sokoksen!

Sokoksella vietetään nyt kevään muotiviikkoja. Muotiviikkojen etuna 16.-25.4. kaikki normaalihintainen muoti, mukaanlukien aluspukeutuminen, jalkineet, laukut, korut sekä myös kodinosaston tuotteet -20%.

Tervetuloa shoppailemaan kevätmuotia Sokokselle.


Suomalaisen Kirjakaupan kirjavinkit kevääseen!

Lukemisesta on monia hyötyjä ja se pitää myös aivot virkeinä. Suomalaisen Kirjakaupan ajankohtaisesta lukuvinkkilistauksesta löytyy mm. ajankohtaisia suosittuja romaaneja, elämäkerta- ja luontokirjallisuutta sekä sarjakuvia.

Frank Martela: Elämän tarkoitus - suuntana merkityksellinen elämä 29,95€

Elämän päämääräksi tarjotaan yleensä materialismia, menestystä ja onnen tavoittelua. Elämän tarkoitukseksi ne eivät useinkaan riitä. Miten yhdistää merkityksellisyyden kaipuu tieteelliseen maailmankuvaan, jossa elämällä ei ole erityistä tarkoitusta? Onko elämällä merkitystä ilman Jumalaa tai muuta yliluonnollista lähdettä? Miten omasta elämästä voi tehdä merkityksellisemmän? Filosofi Frank Martelan uutuusteos tarjoaa vastauksia elämän tarkoituksen pohdintaan. Hän esittelee kysymyksen historialliset juuret ja osoittaa, kuinka kysymyksen näennäinen ratkaisemattomuus on seurausta tavastamme ymmärtää kysymys väärin. Lopuksi hän näyttää neljä keskeistä polkua, joita kulkemalla meistä jokainen voi kokea oman elämänsä merkityksellisemmäksi. Kirja on suunnattu kaikille elämän tarkoitusta etsiville, niin yksilöille kuin yhteisöillekin.

Eppu Nuotio: Elämänlanka 24,95€

Ellen Lähteen Berliinin-matka saa odottamattoman käänteen, kun hän huomaa sotkeutuneensa kohuelokuvan kulisseihin. Hyvänmielen dekkarisarja jatkuu! Ellen Lähde nauttii berliiniläisistä puutarhoista poikansa perheen talonvahtina. Berliiniin saapuu myös suomalainen ohjaaja Johannes Svärd, joka pian paistattelee uutuuselokuvassaan näyttelevien vaimonsa ja ex-vaimonsa kanssa siellä täällä. Ellen on kaikkien kanssa samaa mieltä: Elämänlanka on kaikkien aikojen rakkaustarina. Kunnes tapahtuu jotain hirveää, joka paljastaa rakkauden mustan puolen. Elämänlanka jatkaa koukuttavaa sarjaa, jossa Ellen, intohimoinen puutarhaharrastaja ja marttaihminen, ratkoo rikosmysteerejä neitimarplemaiseen tyyliin.

Pertti Jarla: Fingerpori 13 hintaan 17,95€

Kolmastoista kerta toden sanoo! Fingerpori 13 vuosikokoelman kannesta mulkoilee taparikollinen Sam Makkosen arpinen naama. Pahani Julmun kätyreihin kuuluva Makkonen sai jo nuorena käteensä elämän hanttikortin. Hän on Fingerporin väkivalta ja päihdeongelman kävelevä mannekiini. Taannehtiva naisystävä KrapulaPäivi yrittää pitää Makkosta kaidalla tiellä, mutta kulku on horjuvaa. Pertti Jarla on jälleen omakätisesti poiminut yksiin kansiin omat sekä kansan suosikit vuoden fingerporisadosta. Ihmekaupungin toilailut hämmästyttävät, kummastuttavat ja riemastuttavat kaikenikäisiä. Uusi Fingerpori on ensimmäinen varma kevään merkki!

Cecilia Ahern: Loppusanat 24,95€

Kauan odotettu jatko-osa huippusuositulle P.S. Rakastan sinua -romaanille. Seitsemän vuotta sitten Hollyn mies Gerry kuoli - ja Holly löysi miehensä jättämän lahjan: 10 kirjekuorta kymmenelle Gerryn kuoleman jälkeiselle kuukaudelle. Kun Holly suostuu puhumaan podcastissa Gerryn kirjeistä ja rakkaan menettämisestä, kuulijat inspiroituvat tarinasta niin, että perustavat faniklubin. Holly ei tahdo olla klubin kanssa missään tekemisissä, mutta sen jäsenet ovat sinnikkäitä: heille on kyse elämästä ja kuolemasta. He tarvitsevat Hollyn apua jättääkseen rakkailleen yhtä kauniin muiston itsestään kuin Gerry. Holly saa huomata, että loppusanat merkitsevät enemmän kuin hän uskoikaan... Loppusanat on lämminhenkinen kertomus muistoista, rakkaudesta ja ilosta, joka kantaa läpi synkimpienkin aikojen. Se on itsenäinen jatko-osa Cecelia Ahernin yli miljoona kappaletta myyneelle P. S. Rakastan sinua -romaanille, romanttisen kirjallisuuden modernille klassikolle, josta on sovitettu samanniminen menestyselokuva.

Ari Manninen: Saimaa - Koko tarina 29,95€

Saimaa - koko tarina on kunnianosoitus Suomen suurimmalle järvelle, joka on aina kiehtonut jokaista näkijäänsä. Kirjan aineksia ovat ehtymättömästi seikkailuja ja tutkittavaa tarjoavat Saimaan sokkeloiset järvialtaat, sen satakasvoiset ääriviivat jääkauden rikkomine kallioineen ja hiekkarantoineen, peninkulmaiset harjumuodostelmat, tuhannet saaret ja luodot, koko elonkehä korkealla liitävästä kalasääskestä tummien syvänteiden kaloihin. Siihen kaikkeen nivoutuu Saimaan ihmisten tarina, vuosituhansia sitten rantajyrkänteisiin kuvia piirtäneistä eränkävijöistä tämän päivän Saimaalla asuviin, ahertaviin ja lomaileviin. Kirja ei ole Saimaan sinessä rypevä, järveä kritiikittömästi ylistävä valokuvateos eikä luettelo matkailupalvelujen tarjoajista. Se kertoo rehellisesti yhdestä maailman monimuotoisimmasta vesistöstä ja antaa lukijansa kokea Saimaa omalla tavallaan. Kirjan pääteemat, Saimaan historia, ihmiset ja luonto, lomittuvat suureksi kertomukseksi, joka kuljettaa lukijan menneiltä vuosisadoilta tähän päivään ja kurkistaa tulevaisuuteenkin. Se on käyttöä ja lukukertoja kestävä teos, jonka pariin voi palata kerta toisensa jälkeen uudelleen. Saimaa - koko tarina on Saimaan rannalla Ristiinassa asuvan Ari Mannisen monivuotisen työn tulos. Se on yhtä rikas sisällöltään kuin järvi itse.

Ulla-Maija Paavilainen: Suurin niistä on rakkaus 29,95€

Bisneslegendan taival mökintytöstä ikoniksi Kirsti Paakkasen elämäntarina on vertaansa vailla. Pieneen mökkiin syntyy tyttö, vaikka poikaa oli toivottu. Köyhän kodin lapsi lähtee maailmalle matkatavaroinaan vain pahvilaatikko ja omaisuutenaan luja usko itseensä ja lahjakkuuteensa. Karismaattinen liikenainen ja Marimekon pelastaja on näyttänyt monelle taivaan merkit taustaansa unohtamatta. Hän kertoo kirjassa avoimesti elämänsä onnenhetkistä ja pettymyksistä sekä huikeasta tiestään Saarijärveltä Nizzaan.

Sofia Lundberg: Tapaa minut tammen alla 24,95€

Kuinka päästä jaloilleen tuhoisan parisuhteen päätyttyä? Punaisen osoitekirjan kirjoittajan kolmas romaani on koskettava todistus ystävyyden voimasta. Estherillä on takanaan vaikea ero, ja piinallisen yksinäisinä viikonloppuina hän tekee kävelyretkiä vanhan tammen luo. Siellä hän tutustuu Rutiin, vanhaan rouvaan, jolla on uskomaton kyky vaalia elämän pieniä, kauniita asioita. Rut muistelee nuoruuttaan, ja Esther lumoutuu hänen kertomuksistaan. Naisten välille kehittyy odottamaton ja luja ystävyys, mutta Rutilla on kuitenkin salaisuus. Sen selvittäminen vie Estherin Comojärvelle Italiaan, missä luultua monimutkaisempi ja yllättävä elämänkohtalo alkaa piirtyä esiin.

Maaret Kallio: Voimana toivo 29,95€

Toivo kannattelee hyvää elämää. Suomen luetuimman psykoterapeutin Maaret Kallion odotettu uutuuskirja pureutuu toivoon, joka on merkittävä hyvän elämän tekijä. Toivolla on valtava voima. Ihminen voi kestää paljonkin pahaa, mutta toivottomuutta vain hetken. Uuden teoksensa Voimana toivo myötä Maaret Kallio tutustuttaa meidät toivoon, joka vahvistaa niin vaikeuksista toipumista kuin kokemustamme omasta pystyvyydestämme ja elämän merkityksellisyydestä. Kirja auttaa löytämään taitoja, joilla toivoa voi tietoisesti vahvistaa ja tukea. Kirja virittää lukijan pohtimaan, mistä oma toivo syntyy ja keiden kanssa se saa voimaa kasvaa. Hyvä elämä ei synny täydellisyydestä tai toisiaan seuraavista huippukokemuksista, vaan siitä, että säilytämme toivon hyvään vaikeasta huolimatta. Toivon teemat herättävät lukijan katsomaan elämää rikkain sävyin auttaen vaikean hyväksymisessä ja hyvän vahvassa tavoittamisessa. Kun meillä on toivoa, ikävät tunteet eivät valtaa mieltämme kokonaan emmekä jää kokemukseen yksin. Kallion mukaan toivoa voi kartuttaa ja tartuttaa. Toivon lainaaminen toiselta tai sen jakaminen muille on mielen voimavara, joka toimii ankkurina hyvän elämän kokemuksille. Maaret Kallio on laajasti seurattu kouluttajapsykoterapeutti, kolumnisti ja kysytty luennoitsija. Hänen sanansa antavat tilaa lukijan omille havainnoille ja vastalauseillekin. Hänen myötätuntoinen kiinnostuksensa ihmisenä olemisen kaikkiin puoliin luo oivaltavan ja sovinnollisen väylän oppia itsestämme ja toisistamme. Hänen teoksensa Lujasti lempeä on myynyt yli 50 000 kappaletta, ja saa uusia lukijoita jatkuvasti.

Paluu