Turvallista asiointia Stellassa – Aukioloajat laajenevat 1.6. alkaen

Meille Stellassa on tärkeää asiakkaidemme ja henkilökunnan turvallisuus sekä hyvinvointi. Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeistuksia ja tiedotusta, ja toimimme niiden mukaisesti. Kauppakeskuksen siivouksesta sekä kosketuspintojen puhdistuksesta huolehditaan edelleen tehostetusti.

Kauppakeskus Stella palvelee 1.6. alkaen:

Kauppakeskuksen uudet aukioloajat ovat voimassa toistaiseksi.

S-market avautuu maanantaista lauantaihin jo klo 6 alkaen. Stellan ravintolat ovat avanneet ja ravintoloiden sekä muiden liikkeiden aukioloaikoihin pääset TÄSTÄ.

Toistaiseksi Stellan liikkeistä suljettuina ovat Finlayson (avautuu ti 16.6. klo 11 alkaen), Jukurit Shop ja Tunnin Kuva, joiden avaamisesta ilmoitamme erikseen. Kyseisten liikkeiden ollessa suljettuina, voit shoppailla niiden verkkokaupoissa. Tutustu liikkeiden verkkokauppoihin ja shoppaile verkkokaupoissa alla olevien linkkien avulla:

Finlayson

Jukurit Shop

Tunnin Kuva

Huolehditaan yhdessä turvallisesta asionnista, joten muistathan pitää riittävän etäisyyden muihin asiakkaisiin sekä liikkeidemme henkilökuntaan. Yski tai aivasta nenäliinaan ja laita nenäliina heti roskiin. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta hihaan. Ethän asioi sairaana, vaan pyydä tarvittaessa toista henkilöä asioimaan puolestasi.

Turvallista kesää sekä asiointia Kauppakeskus Stellassa!

 

 

Paluu