Stella 10v. – Juhlaleivoskilpailu

Kauppakeskus Stellan 10-vuotisjuhlavuotta juhlitaan näyttävästi erilaisten tapahtumien ja huikeiden tarjousten muodossa marraskuun alkupuolella. Yhtenä juhlavuoden osana halusimme nostaa esiin Stellassa ja kauppahallissa toimivia ravintola-alan toimijoita ja haastoimme heidät ideoimaan Stellalle herkullisen 10-vuotisleivoksen.

 

Haasteen ottivat innolla vastaan Kotileipomo Siiskonen sekä Cafe Stella, Gastropub Eino, Rosso, Amarillo ja Mikkelin Klubi, jotka kaikki suunnittelivat ja valmistivat juhlaleivokset Stellan Onnen Päivillä syyskuun alussa toteutettua leivoskisan maisteluraatia varten. Maisteluraadin tuomaristo koostui entisistä ja nykyisistä stellalaisista ja paikallisista vaikuttajista, joiden yhteisellä päätöksellä kauppakeskuksen 10-vuotisleivokseksi valikoitui Amarillon kinuskinen ja mansikkainen lime-tuorejuustoleivos, joka vakuutti tuomariston ennen kaikkea herkullisuudellaan.

 

Stellaleivoksen maistelutilaisuuden tuomariraadissa olivat mukana Mikkelin Torikauppiasyhdistyksen puheenjohtaja Kaija Ahonen, Mikkelin Kiinteistöpysäkin toimitusjohtaja Martti Lokka, Seppo Tirranen Mikkelin Sokokselta, Stellan entinen markkinointipäällikkö Heli Kautonen ja Mikke ry:n Kati Häkkinen. 

 

Voittajaleivos on Stellan Amarillon ja Rosson keittiöpäällikön Jussi Kaarnan käsialaa, mutta apuna leivoksen ideoinnissa ja makumaailman loppuviilauksessa oli mukana koko Amarillon keittiötiimi. Leivoksen limeä ja mansikkaa yhdistelevään raikkauteen on haettu inspiraatiota Amarillon tex-mex-tyyppisestä makumaailmasta, johon on lisätty täyteläisyyttä kinuskisella kastikkeella.

 

 

Jussi on työskennellyt Stellassa kauppakeskuksen avajaisvuodesta 2011 lähtien erilaisissa ravintola-alan tehtävissä ja mukaan on mahtunut paljon hienoja hetkiä huippujen työkavereiden kanssa. Jussin työura alkoi Gastropub Einon keittiön vuoropälllikkönä ja Jussi muisteleekin lämmöllä Stellan ja Einon avajaisia, joita valmisteltiin innolla ja jännitettiin aina h-hetkeen asti. Einon jälkeen Jussi siirtyi Stellassa Rosson keittiöpäälliköksi ja pari vuotta sitten vastuu laajeni myös Amarillon keittiön puolelle.

 

Herkullista Stellaleivosta pääsee maistelemaan Stellan 10-vuotissyntymäpäivänä 11. marraskuuta Amarillo Mikkelissä. Juhlaleivos on saatavilla Amarillon valikoimista vain kyseisenä päivänä lounaspöydän jälkiruokana – tervetuloa maistelemaan!

Paluu