Upea uusittu Amarillo Mikkeli avataan pe 4.3. klo 14

Amarillon uusi liikeidea korostaa erityisesti yhteisöllisyyttä, elämyksellisyyttä ja vieraiden viihtyvyyttä, mahtavia makuja unohtamatta. Uudistunut Mikkelin Amarillo on yhteinen kokemus, jossa kaikki on tehty jaettavaksi; tunnelma, ruoka, juomat ja kokemukset. Amarillon baarista tulee näyttävä kokoontumispaikka, jonne asiakas ohjataan ensimmäisenä. Amarilloon saadaan myös muualla Suomessa suosiota saanut The Table. The Table on kiinnostava, erilainen ja ajankohtainen illalliskokemus, jota ei muualta saa. Menu on sama kaikille. Ytimessä on kuuden henkilön pöytä, jonka äärellä osa tarjoiluista valmistetaan. Illan kunniavieraita palvelevat Entertainer ja pätevä keittiön Cheftainer, jotka häärivät pöydän ympärillä. Tämä pöytä on nähtävä ja koettava.

Viihtyvyydessä miljööllä ja valaistuksella on suuri merkitys. Amarillo on raikastunut ja saanut paljon hauskoja yksityiskohtia sisustukseensa. Kaikki pöytäryhmät sopivat ruokailuun ja baarista tehdään näyttävä kokoontumispaikka.

Tervetuloa uudistuneen Amarillon avajaisiin perjantaina 4.3. klo 14 alkaen!

Paluu