Kauppakeskus Stellaan avautuu korkealaatuinen kebab-ravintola sekä kaupunkiin palaava Rosso

Kauppakeskus Stella laajentaa Osuuskauppa Suur-Savon asiakasomistajien palvelutarjontaa. S-ryhmä avaa ensimmäisen korkealaatuiseen kebabiin keskittyvän ravintolansa kauppakeskukseen toukokuussa.

Nopea syöminen yhdistettynä laadukkaisiin annoksiin ja asiantuntevaan palveluun kiinnostaa nyt kuluttajia. Hyvän ruoan ohella ravintolakäynniltä odotetaan elämyksellisyyttä. Asiakkaat hakevat ravintoloista piristystä arkeen sekä iloista yhdessä oloa.

Kebab vahvassa nosteessa

Kebab on saanut viime aikoina uudenlaista nostetta tuotteen ympärillä tehdystä kehitystyöstä ja uusista ravintoloista. Vaikka ilmiö on toistaiseksi rajoittunut muutamien kaupunkien alueille, on laadukkaalla kebabilla kaikki edellytykset saavuttaa samanlainen valtakunnallinen suosio kuin Premium-pizzalla ja -hampurilaisilla. Suomalaisten mieliruokia kysyttäessä kebab yltää toistuvasti kärkisijoille, ja sen suosio on kasvanut jatkuvasti nopean syömisen kategoriassa.

S-ryhmässä kasvu- ja kehitysmahdollisuudet kebabin ympärillä nähdään suurina. Laadukkaan tuotteen ohella uusi kebabravintola keskittyy omistautuneeseen palveluun ja kiehtovaan miljööseen.

”Haluamme laajentaa kebabin tarjoaman elämyksen sellaiseksi, että se tavoittaisi kokonaan uusia asiakasryhmiä. Tarkoitus on, että kebab saavuttaisi samanlaisen arvostetun aseman kuin pizza ja hampurilainen, joiden osalta suomalaiset ravintolat ottavat mittaa ja kilpailevat jo kansainväliselläkin tasolla”, sanoo Osuuskauppa Suur-Savon matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Kai Nurmi.

Henkilökunta on keskeinen osa uuden ravintolan identiteettiä ja asiointikokemusta. Tavoitteena on, että ravintolaan työhön tulevat kasvavat kebab-huippuasiantuntijoiksi, joiden osaaminen ja innostus näkyy jokaisessa annoksessa.

Rosso palaa lähemmäs asiakkaita

Kauppakeskus Stellassa Rosso palaa katutasoon Rosso Pizza -ravintolan muodossa. Rosso Pizza on keskittynyt kaikkien tuntemiin Rosson pizzoihin, ja sen runsaasta valikoimasta tulee löytymään myös asiakkaiden hartaasti toivoma pannupizza.

”Osuuskauppa Suur-Savo kehittää toimintaansa jatkuvasti, ja haluamme tuoda asiakkaillemme uusia konsepteja tarjolle ja näin rikastuttaa alueen ravintolatarjontaa”, sanoo Kai Nurmi.

Lisätiedot:
Kai Nurmi, toimialajohtaja, Osuuskauppa Suur-Savo, p. 0400 942 141 kai.nurmi@sok.fi


Paluu