Syysbreikki tuo Sexmanen Stellaan

Mikkelin nuorisopalvelut, Mikkelin nuorisovaltuusto sekä Mikkelin kulttuuripalvelut järjestävät taas nuorille suunnatun Syysbreikki-tapahtuman vuonna 2023. Tänä vuonna tapahtuma tuodaan keskelle Mikkelin sydäntä, kun tapahtuma järjestetään Kauppakeskus Stellassa lauantaina 21.10.2023 klo 17–21:30. Viime vuonna tapahtuma keräsi yhteen 641 nuorta. Järjestäjät haluavat tapahtumalla juhlistaa syysloman alkua ja tarjota nuorille elämyksiä sekä saada Kauppakeskus Stella täyttymään nuorisolla ja nuoruuden energialla.

Syysbreikki-tapahtuman 2023 pääsponsorina toimii Osuuskauppa Suur-Savo. Osuuskauppa Suur-Savo on merkittävä nuorten työllistäjä ja tukee lasten sekä nuorten harrastustoimintaa vuosittain Kannustajat-ohjelman kautta 40 000 eurolla. Syysbreikki-tapahtumaan osuuskauppa lähti innokkaasti mukaan. ”Meille on tärkeää, että voimme mahdollistaa näin mittavan nuorisotapahtuman toteutuksen. Haluamme olla osaltamme kantamassa vastuuta nuorten hyvinvoinnista ja yksi tapa siihen on tarjota nuorille elämyksiä monipuolisesti.”

Mikkelin nuorisovaltuusto on taas mukana suunnittelemassa tapahtumaa nuorilta nuorille. Tapahtumassa tulee jälleen olemaan mukana erilaisia aktiviteettejä, työpajoja ja toimintoja nuorille, joita paikalliset yhdistykset, seurat, järjestöt ja organisaatiot tarjoavat. Paikalla tulee olemaan kulttuuri-/urheilu-/taidetoimijoita sekä muita nuorten kanssa työskenteleviä tahoja, kuten hyvinvointipalveluja tarjoavia toimijoita ja hankkeita. Syysbreikissä ja Kauppakeskus Stellan lavalla nähdään myös erilaisia esityksiä paikallisilta nuorisoryhmiltä. Tänä vuonna tulemme järjestämään katselmuksen, jonka kautta nuorisoryhmät voivat lunastaa paikkansa ja päästä esiintymään Syysbreikki-tapahtumaan. Katselmus järjestetään syyskuussa 2023.

Syysbreikki-tapahtuman päättää yksi maamme kuumimman artistin Sexmanen keikka klo 20:30–21:30.

Sexmane eli Max Sene nousi jo vuoden 2022 aikana yhdeksi Suomen kuunnelluimmaksi artistiksi. Vuosi 2023 on jatkunut samoissa merkeissä. Helmikuussa Sexmane voitti Emma Gaalan yleisöäänestyksen aivan ylivoimaisella äänivyöryllä. Lavaenergiallaan vakuuttavan artistin livekeikat ovat muodostuneet ilmiöksi, joka vetää keikkapaikat täyteen ympäri Suomen niin klubeilla kuin festareillakin. Syysbreikki-tapahtuma on ilmaistapahtuma ja päihteetön nuorisotapahtuma.

Yhteystiedot:
Mikkelin nuorisopalvelut
Jani Lastuniemi
Nuorisosihteeri
jani.lastuniemi@sivistys.mikkeli.fi
044 794 2438


Paluu