S-Pankin miljöö uudistuu Kauppakeskus Stellassa

Osuuskauppa Suur-Savo remontoi Kauppakeskus Stellan tiloissa toimivan S-Pankkipisteen. Uudistus alkaa 4.9. ja valmistuu lokakuun aikana. Pankki palvelee asiakkaita koko remontin ajan. Uudistuksessa S-Pankin ilme päivittyy uuden brändin mukaiseksi.

-Uudistamisen myötä saamme pankkiin lisää tilaa. Nykyiset toimitilat ovat avokonttorityyppiset, mutta uudistuksessa asiakaspalvelupisteistä tehdään erillisiä huoneita, joissa asiakkaita saadaan palveltua entistä rauhallisemmissa tiloissa, kertoo Osuuskauppa Suur-Savon S-Pankkitoiminnan palvelupäällikkö Marika Brandtell. -Asiakaspalvelupisteitä tulee remontin jälkeen viisi, joten asiointi meillä on sujuvaa. Mikäli remontin vuoksi joudumme hetkeksi sulkemaan pankin, tiedotamme siitä erikseen, jatkaa Brandtell.

Lisätietoja: Marika Brandtell, S-Pankkitoiminnan palvelupäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo, p. +358 50 431 4043


Paluu