Etelä-Savon Liikunta ry ja Kauppakeskus Stella yhdistävät voimansa Stella Run-hyväntekeväisyysliikuntatapahtumassa

Etelä-Savon Liikunta ry ja Kauppakeskus Stella ovat ylpeitä ilmoittaessaan ensimmäisestä yhteisestä hyväntekeväisyysliikuntatapahtumastaan Stella Runista, joka järjestetään Kauppakeskus Stellan Tähtitorilla 20.9.2023 klo 17.30 alkaen. Stella Run on hyvän mielen tapahtuma, joka tarjoaa osallistujille mahdollisuuden tehdä samalla hyvää, kun nautitaan liikunnasta sekä yhteisöllisyydestä.

Stella Runissa ei ole ajanottoa, vaan tavoitteena on nauttia liikunnasta. Osallistujilla on mahdollisuus valita, haluavatko he kävellä vai juosta 6 kilometriä, joten tapahtuma sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille. Reitti lähtee Stellan Tähtitorilta keskustan kautta satamaan, josta suunnataan kohti Mikkelipuistoa, jonka jälkeen kierretään lenkki Kaihun kauniissa järvimaisemissa palaten takaisin keskustaan Stellan Tähtitorille.

Stella Run on suunniteltu tuomaan iloa ja hyvää mieltä kaikille osallistujille. Jokaisesta tapahtumassa liikutusta kilometristä lahjoitetaan euro hyväntekeväisyyteen. Tapahtumaan osallistujat pääsevät ehdottamaan haluamaansa hyväntekeväisyyskohdetta tapahtumapaikalla ja hyväntekeväisyyskohde valitaan osallistujien antamien ehdotusten perusteella.

– Haluamme, että osallistujat saavat äänensä kuuluviin ja pääsevät vaikuttamaan siihen, mihin yhdessä liikkumisen avulla kerätyt varat lahjoitetaan, kertoo aluejohtaja Mari Makkonen ESLi:stä.

– Osallistujat voivat olla ylpeitä jokaisesta liikkumastaan askeleesta, koska liikkumalla he auttavat niitä, jotka tarvitsevat apua, jatkaa Kauppakeskus Stellan tapahtumista vastaava asiakkuuspäällikkö Leena Vironen.

ESLi ja Kauppakeskus Stella järjestävät Stella Runin Euroopan Liikkujan kampanjaviikon aikana ja hyväntekeväisyyden lisäksi tapahtuman avulla halutaan kannustaa ihmisiä pohtimaan omia liikkumisvalintojaan sekä tietysti rohkaista liikkumaan. Osallistumismaksu ennakkoilmoittautujille on 20 €. Tapahtumaan voi ilmoittautua mukaan osoitteessa: esliikunta.fi/tapahtumat. Paikan päällä ilmoittautuville osallistumismaksu on 25 €. Kaikille osallistujille jaetaan tapahtuman lopuksi runsas tuoteämpäri. Tapahtumaan mukaan ovat tervetulleita myös osallistujien koirat.

ESLi ja Kauppakeskus Stella ovat innoissaan tästä mahdollisuudesta yhdistää liikunta ja hyväntekeväisyys. – Haastamme kaikki osallistumaan Stella Run-hyväntekeväisyysliikuntatapahtumaan. Yhdessä voimme tehdä hyvää samalla liikkuen ja tukea niitä, jotka tarvitsevat apua, tuumaavat Mari Makkonen ja Leena Vironen yhteisääneen.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:

Mari Makkonen, aluejohtaja, Etelä-Savon Liikunta ry
044 341 0059
mari.makkonen@esliikunta.fi

Leena Vironen, asiakkuuspäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo
050 330 6613
leena.vironen@sok.fi


Paluu