Iloista toritunnelmaa Stellassa!

Stella täyttyi iloisesta ja vilkkaasta toritunnelmasta, kun Tähtitorilla vietettiin lähituottajatapahtumaa perjantaina 8.9. Lähituotanto, paikallisuus sekä alueemme elinvoimaa lisäävät palvelut ovat Etelä-Savossa tärkeitä painotettavia asioita, jonka vuoksi Stella tarjosi tapahtumaan mukaan lähteville lähituottajille Tähtitorilta promootiopaikan tapahtumapäivänä käyttöön veloituksetta, sekä vastasi mm. tapahtuman markkinoinnista.

Stella ja lähituottajat saivat yhdessä aikaan hienon paikallistapahtuman, jonka pääosassa olivat lähituottajat ja heidän upea tuotetarjontansa. Tapahtumassa lähituottajat esittelivät, maistattivat ja myivät tuotteitaan. Tähtitorilla keskusteltiin juontaja Mika Aron säestyksellä monipuolisesti lähituotannosta.

Lähituottajatapahtumaan osallistuivat:
• Heikkilän Yrttitila
• Heinäsaaren Tila
• Juvan Hapankaali
• Kotileipomo Siiskonen
• Myymälä-kahvila Bunbum
• Kuvalan Liha
• Päivärinteen ruislastu


Paluu