Sinsay avaa liikkeen Mikkeliin Kauppakeskus Stellaan

Muotibrändi Sinsay avaa Etelä-Savon ensimmäisen liikkeensä Kauppakeskus Stellaan Mikkeliin. Sinsayn noin 700 neliön liiketila avautuu kauppakeskuksen 2. kerrokseen alkukesästä.

Vauhdikkaasti kasvava brändi keskittyy urbaaniin tyyliin ja uusimpiin trendeihin

Puolalaisen perheyrityksen LPP Groupin omistama Sinsay tarjoaa viimeisimpiä trendejä edulliseen hintaan toimien inspiraation lähteenä muodin ystäville. LPP-konserniin kuuluvat Reserved-, Cropp-, House-, Mohito- ja Sinsay-myymälät. Jokaisella brändillä on oma kiinnostava mallisto erilaisille ja eri ikäisille muodin ystäville. Sinsay on konsernin nopeiten kasvava brändi tällä hetkellä ja tarjoaa koko perheelle viimeisimmät trendit huokeilla hinnoilla. Brändin tarjontaan kuuluvat naisten ja miesten mallistojen lisäksi myös lasten vaatteet, kodinsisustuksen tuotteet, lemmikkitarvikkeet sekä kosmetiikkatuotteet.

– Meillä on tavoitteet yhä korkealla Suomen suhteen. Avaamme myymälämme parhaille liikepaikoille ja tulemme muodista kiinnostuneiden asiakkaiden lähelle niin isoihin kuin keskisuuriin kaupunkeihin. Tähtäämme viiden suurimman eurooppalaisen muodin jälleenmyyjän joukkoon, kiteyttää LPP:n Suomen toimitusjohtaja Seija Leppihalme.

Sinsay tuo Kauppakeskus Stellaan ajankohtaisimmat ja trendikkäimmät uutuudet suoraan kansainvälisiltä markkinoilta. Kauppakeskus Stella toivottaa Sinsayn lämpimästi tervetulleeksi täydentämään kauppakeskuksen liiketarjontaa.

– Olemme erittäin iloisia saadessamme Sinsayn Kauppakeskus Stellaan. Sinsayn monipuolinen valikoima tuo loistavan lisän Stellan muodin, sisustuksen ja kauneudenhoidon tarjontaan, iloitsee kauppakeskuspäällikkö Merituuli Hurmerinta.

Uuden myymälän avausajankohdasta tiedotetaan tarkemmin tulevan kevään aikana. Avajaisiin on luvassa ohjelmaa koko perheelle ja tietysti muotia ja muuta shoppailtavaa edulliseen hintaan.

Lisätietoja:
Merituuli Hurmerinta
kauppakeskuspäällikkö
Kauppakeskus Stella
Puh: 040 822 5929
merituuli.hurmerinta@sok.fi

Seija Leppihalme
toimitusjohtaja
LPP Finland
seija.leppihalme@lppsa.com


Paluu