Pupu piilossa -pääsiäiskampanja Stellassa 27.3.

Näkyikö tuolla pääsiäispupun korvat? Kyllä vain! Pupu vierailee tänäkin vuonna Kauppakeskus Stellassa ja piilottaa yllätyksiä Stellan yleisiin tiloihin sekä osaan Stellan liikkeistä. Kurkkaa Stellan Facebook ja Instagram -tileille keskiviikkona 27.3. ja osallistu Pupu piilossa -kampanjan etsintään katsomalla vihjeet ja löytämällä pupun piilottamia yllätyskortteja, jotka sisältävät yllätysetuja Stellan liikkeisiin.

Pupu piilossa -yllätyskampanja on voimassa Stellassa keskiviikkona 27.3.

Kampanjassa ovat mukana seuraavat Stellan liikkeet: Sokos, Suomalainen Kirjakauppa, Apteekki Stella, Finlayson pop up, Tunnin Kuva, S-market, Mysteeri, Hairlekiini, Babista & Rosso Pizza ja Burger King. Tervetuloa Pupu piilossa -etsintään Kauppakeskus Stellaan!

#kauppakeskusstella #pupupiilossa #pääsiäiskampanja


Paluu