I Said Yes – Matkalla Alttarille osa 10.

Noniin. Häihin aikaa enää muutamia hassuja viikkoja. Kerronpa nyt teille missä häitä vietetään ja miksi.

Kun aloimme miettimään meille sopivaa hääpaikkaa, kriteereinä olivat ainakin nämä; hinta ei saa pompsahtaa liian korkeaksi, paikassa täytyy olla yöpymismahdollisuus vieraille, sekä Janin vaatimuksena oli sauna- kyllähän nyt ystävien kanssa täytyy testata miltä tuntuu löylyt ukkomiehenä 😊. Mä en kyllä itse saunaan halua hääiltana mennä, mutta ymmärrän että se voi olla tärkeä asia ainakin miespuolisille henkilöille.

Riuttalanhovi sijaitsee alle kymmenen kilometrin päässä Mikkelin keskustasta, joten sinne on näppärä kulkea. Salin ikkunasta avautuu upea järvinäkymä Saimaalle ja henkilökunta vaikuttaa erittäin asiansa osaavalta sekä jämäkältä. Halusin että hääpaikka pystyy hoitamaan cateringin, jotta koko paketti on napakka ja selkeä – turhat stressin ja huolen aiheet pois minulta!

Kyseiseen juhlapaikkaan juhlijoita mahtuu reilut sata ja koska koronan vuoksi kutsuja lähetimme alkuperäistä suunnitelmaa vähemmän, tilaa on hyvinkin riittävästi! Positiivista paikassa on myös se, että omat juomat ovat sallittuja.

Koska Janin suku ja ystävät tulevat vähän kauempaa, heistä osa jää sitten yöpymään Riuttalanhoviin ja saavat vielä aamulla nauttia aamupalan upeissa maisemissa. Lisää Riuttalanhovista pääset lukemaan tästä: https://paukkula.fi/palvelut/riuttalanhovi/

Me karataan Janin kanssa yöksi Mikkelin Original Sokos Hotel Vaakunaan, josta kirjoitinkin jo aiemmin. Me nautimme siis aamupalasta sekä toisistamme muusta porukasta erillään, mutta aiomme juhlia hääyönä mahdollisimman kauan ystäviemme ja rakkaittemme seurassa. Emme niinkään panosta hääyöhön, vaan ensimmäiseen aamuun avioparina!

Paluu