I Said Yes – Matkalla Alttarille osa 12.

Morsian Karita kiittää ja kuittaa matkasta alttarille!

Viime vuoden loppupuolella heittäydyin mukaan Kauppakeskus Stellan Matkalla Alttarille –”projektiin” – jos sitä voi sillä nimellä kutsua. Minulla ei ollut pienintä aavistustakaan mitä vuosi 2020 tuo tullessaan. Elämän muutoksia matkan varrelle mahtui hyvinkin paljon; korona, uusi työpaikka, uusi koti toisella paikkakunnalla ja kaikenlaiset myllerrykset omassa pääkopassa. Kaikesta tästä huolimatta vuoden 2020 ja itse asiassa koko elämäni yksi suurimmista haaveista toteutui – sain miehekseni unelmieni elämänkumppanin ja parhaan ystävän Janin. Hääpäivä oli täydellinen – kaikki meni paremmin, kun koskaan olisin uskonut toivoa. Viikko häiden jälkeen tuli tietynlainen tyhjyys – tässäkö tämä nyt kaikki oli? Päivä meni niin nopsaa ohi ja se kaikki tunnelataus ja odotus ja hypetys vaan humahti ohi! Onneksi minä ja Jani saatiin nauttia päivästä ilman stressiä – emme tule koskaan unohtamaan kyseistä päivää. Meidän päivää.

Vaikka vuosi ei ollut helppo, se vahvisti parisuhdettamme entisestään ja saimme rakennettua suhteellemme vankan kivijalan, joka kestää nähtävästi kaiken.

Projekti ja esillä olo ei aina todellakaan ollut helppoa, mutta tässä sitä nyt ollaan – onnellisesti naimisissa ihanan miehen kanssa, matkalla kohti uusia seikkailuja ja jakamassa yhteistä arkea niin huonoina kuin elämän huippuhetkinäkin.

Nyt on tullut aika sulkea luvut kirjasta nimeltä Morsian Karita – Matkalla Alttarille ja kiittää teitä kaikkia lukijoita, tukijoita sekä yhteistyökumppaneita tästä upeasta matkasta kanssamme.

Terkuin, Karita

Paluu