I Said Yes – Matkalla Alttarille osa 1.

I Said Yes- Matkalla Alttarille

 

1.8.2020 Karita ja Jani sanovat toisilleen TAHDON Mikkelin Tuomiokirkossa.

 

Kaikki alkoi siitä, kun Karita latasi Tinder-sovelluksen keväällä 2015, näki siellä Janin kuvan ja mietti, että ”ihan ok komeen näköinen mies”. Tämä ”ok komee” muuttuikin livenä Karitan silmissä ERITTÄIN komeaksi, tätä korosti miehen rosoinen ja karski olemus. ”Rakkaus tuntui varpaissa asti heti ensi tapaamisella”, Karita kertoo.

Tämä blogi kertoo elokuussa 2020 alttarille astelevasta naisesta ja hänen fiiliksistään naimisiin menon kynnyksellä. Blogin on tarkoitus myös tuoda esille mitä kaikkea hääjuhlan järjestäminen vaatii, kuinka paljon rahaa on hyvä varata tilaisuutta varten ja kertoa vinkkejä häistä vasta haaveilevalle tai hääpäivän lukkoon jo lyöneille. Suosittelen myös seuraamaan blogia, vaikka häät eivät kuuluisi sinun suunnitelmiisi, koska vasta muutaman kerran morsiamen tavattuani olen varma, että tästä tulee mielenkiintoinen juttu! Toiveena on, että blogi tulee herättämään tunteita meissä jokaisessa <3

Ensimmäiset kylmät väreet sain itse jo eilen, kun luin muutaman vastauksen mitä olin tulevalle hääparille esittänyt. Sensuroimattomana ja suoraan sydämestä.

Jani, mihin ihastuit Karitassa?

”Tinderin kuvien perusteella pidin eka Karitaa ”liian hienona naisena” niiku itselle. Kun ekan kerran nähtiin, yleinen habitus teki vaikutuksen. Sekä se miten Karita oli Ronjan (Karitan tytär) kanssa. Hyvänä loppukaneettina ekoille tärskyille oli lähtöä tehdessä, kun Karita laittoi Ronjaa takapenkille niin esitteli selkeesti samalla takapuoltansa mulle kun seisoskelin siinä auton vieressä.”

 

Karita, mikä on ihaninta Janissa?

”Janin hyväsydämisyys ja muiden asettaminen itsensä edelle. Ja se että saa olla just semmonen kuin on ja Jani tuo miusta ne parhaat puoleni esiin. Oon hänen seurassaan parasversio itsestäni.”

 

Jani, mistä tiesit, että Karita on se oikea?

”Se miten se päris sisällä heti ensi pussauksesta asti.”

 

Blogia kirjoitetaan yhteistyössä Kauppakeskus Stellan myymälöiden sekä muiden yhteistyöyritysten kanssa. Otamme mielellämme vinkkejä vastaan, mistä aiheista haluaisit meidän ottavan selvää.

 

 

 

KARITA:                                                                                                   

32 vuotta                                                                                                

Syntyperäinen mikkeliläinen                                                        

Työskentelee myyjänä Kirpputori Ajattomalla ja

on myös tuleva ammattijärjestäjä

7-vuotiaan Ronja tyttären äiti                                                                                    

Perheeseen kuuluu myös kaksi koiraa; Mauri ja Ansa.

 

JANI:

36 vuotta

Ikaalisissa syntynyt, Karitan myötä Mikkeliin kotiutunut

Työskentelee remonttisuunnittelijana/myyjänä Kymppiremontit Oy:llä

Ei omia lapsia

 

Lisäksi pariskunnalla on yhteinen pieni turvallisiin talotikkaisiin keskittynyt perheyritys Superlatik Oy.

Paluu