Kesä on tullut Stellaan, tule Sinäkin!

3. kesäkuun 2019

Stellasta saat lähes kaiken mitä kesän viettoosi tarvitset. Stellan liikkeet tarjoavat parasta kesän juhlamuotia sekä kaikkea ihanaa kesän kattauksiin , grillaushetkiin ja ulkoilusta nauttimiseen. Stellan kahvilat ja ravintolat tarjoavat herkullisia kesämakuja sekä nautintoja jokaiseen makuun. Kesän kunniaksi kokosimme yhteen liikkeidemme vinkkejä, joiden avulla voit tehdä parhaat hankinnat mukavampaan loman viettoon sekä nauttia samalla ostoshetkistä.

Tervetuloa Stellaan!

Apteekki Stella

Käy kohti kesää Apteekki Stellan kautta. Apteekki Stellasta löydät kesätuotteet niin matkalle, mökille kuin kesätapahtumiinkin.

Apteekki Stellassa on käynnissä myös Orionin tuotteiden keräilykampanja 31.7. asti  – Ostaessasi Orionin keräilytuotteita, saat tuotelahjan!

Finlayson

Kesän ohjelmaan kuuluu ehdottomasti saunominen. Finlaysonin Tamminiemi-saunatuotteet ovat kunnianosoitus saunalle ja sovintomielelle. Niiden materiaalit ovat yhtä aitoja ja puhtaita kuin me suomalaiset parhaimmillamme saunan lauteilla.

Räsypala-tuotteet on valmistettu käsityönä Suomessa ja sopivat niin kotiin kuin kesämökillekin. Tuotteet ovat uniikkeja, joten niiden värit ja kuosit vaihtelevat.

Finlayson-myymälöihin voi palauttaa ympäri vuoden käytettyjä pussilakanoita, joista valmistetaan Finlaysonin räsypaloja, räsymattoja ja räsytyynyjä.

Glitter

Iho kuntoon kesäksi Glitteristä! Glitteriin on saapunut ihania uusia kasvonaamioita tunnetuilta ihonhoitobrändeiltä kuten MaskerAide ja Masque B.A.R. Nämä ihoa hemmottelevat ja hoitavat naamiot on kehitetty kauneustuotteiden johtavassa maassa, Koreassa, ja ne sisältävät laadukkaita sekä tehokkaita raaka-aineita ihosi eri tarpeisiin.

Nyt voit saada ylellisen kylpyläkokemuksen omassa kodissasi kohtuu hinnalla Glitteristä!

Life

Lifesta löydät laajan valikoiman luonnonkosmetiikkamerkkejä. Boho Green Make-Up on ekologinen, eettinen ja edullinen luonnonkosmetiikka sarja Ranskasta. Boho tarjoaa sinulle herkullisen valikoiman meikkituotteita arkeen tai juhlaan!

Tervetuloa Lifeen tutustumaan Bohon meikkeihin ja muihin luonnonkosmetiikkasarjoihin! 

Sokos

Sokos tavaratalo tarjoaa kahdessa kerroksessa kaiken tarvittavan onnistuneeseen kesän viettoon. Kodinosastolta löydät kaiken tarvittavan kesän kattauksiin.

Kesän tuoksut ovat tulvillaan makeaa elämän iloa sekä raikkautta. Sokoksen kesätuoksuvalikoima on nyt runsaimmillaan ja kosmetiikkaosasto on täynnä kepeitä kesäisiä kukkaistuoksuja sekä trendikkäitä miesten energisoivia ja pehmeitä tuoksuja.

Kesällä uidaan ja nautitaan auringosta. Naisten ja miesten osastolta löydät takuulla vartaloasi imartelevat uimapukumallit, jotka ovat mukavia käyttää niin vapaa-ajalla lomaillessa kuin aktiivisemmassakin urheilukäytössä.

Tervetuloa Sokokselle tutustumaan tavaratalon monipuoliseen ja kattavaan valikoimaan!

Stellan Kukka

Kesään kuuluvat kukat! Stellan Kukka on täynnä kesän kukkaloistoa ja mikä olisikaan parempi kesävieminen tai tuliainen kuin kesäisen kaunis kukkakimppu. Eikä pidä myöskään unohtaa persoonallisia vinkkejä ilmakasvien yllätyksellisistä esillepanoista.

Tervetuloa kesän kukkaostoksille Stellan Kukkaan!

Suomalainen Kirjakauppa

Mitä olisikaan kesä ilman kirjaa tai sadepäivien pikkupuuhasteluja. Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa laajan valikoiman kirjoja, askartelua, pelejä, toimisto- ja sisustustarvikkeita eli kaikkea tarvitsemaasi rentoon kesän viettoon.

Timanttiset

Timanttiset tarjoaa vinkin sporttisempaan kesään Garminin älykellon avulla.

Vero Moda

Tutustu ihanaan Vero Modan mekkomallistoon ja löydä itsellesi mekko, joka sopii täydellisesti kesälookiisi. Vero Modan valikoimista löydät myös täydelliset asukokonaisuudet kesän lomamatkoille sekä juhliin. Tervetuloa inspiroitumaan uusimmista trendeistä ja tyylivinkeistä Vero Modaan!