Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Paluu Arkeen-tapahtuma Stellassa!

elokuu 310:00 - 14:00

Tapahtumassa mukana yksi Suomen suosituimmista tubettajista Roni Back!

* Paikalliset lasten sekä nuorten liikunta- ja urheiluseurat esittelevät toimintaansa klo 10-14
* klo 11.45-11.55 Roni Backin haastattelu lavalla
* n. klo 12.00-14.00 Roni Backin Meet & Greet

Tervetuloa tutustumaan paikalllisten lasten ja nuorten urheiluseurojen tarjoamiin harrastusmahdollisuuksiin sekä tapaamaan huippusuosittua Roni Backia. Hyödynnä samalla Stellan liikkeiden tarjontaa ja löydä parhaat tuotteet omaan arkeesi!
Tapahtuman juontaa Mika Aro.

Tule tutustumaan paikallisiin lasten ja nuorten liikunta- ja urheiluseurojen tarjoamiin harrastusmahdollisuuksiin.

Mukana tapahtumassa ovat:

Urheiluseura Hatsina

  • Urheiluseura Hatsina Ry on salibandyn erikoisseura. Seura tarjoaa salibandyn kilpa- ja harrastetoimintaa kaikille yli 5-vuotiaille lapsille, nuorille sekä aikuisille. Seuran väreissä pelaa useita kilpajoukkuetta, salibandykoulu sekä harrasteryhmiä.

Mikkelin Kilpa-Veikot

  • Mikkelin Kilpa-Veikot tarjoaa nuorille monipuolisesti kehittävää liikuntatoimintaa, kasvattaa lahjakkaimmista huippu-urheilijoita sekä kehittää kuntoliikuntaa ja telinevoimistelua.

Juniori-Jukurit

  • ”Kasva kiekkoon – Kasva elämään.” Juniori-Jukurit on jääkiekon juniori-organisaatio, jonka tarkoitus on edistää toiminta-alueellaan liikunta- ja urheiluharrastusta siten, että
    mahdollisimman moni yhdistyksen jäsen harrastaisi kunto-, kilpa tai huippu-urheilua erityisesti jääkiekkoa edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.

Tanssikoulu Carmencita

  • La Carmencita tarjoaa monipuolista, tasoittain etenevää, tavoitteellista, laadukasta ja pitkäjänteistä tanssinopetusta. Palkitut opettajat. Tanssikoulu La Carmencita antaa tanssitaiteen perusopetusta laajan ja yleisen oppimäärän mukaisesti.

Haidong Gumdo Mikkeli ry

  • Haidong Gumdo tarjoaa harrastusmahdollisuudeksi korealaista miekkailua Mikkelissä.

Voimisteluseura Sirius

  • Mikkelissä toimiva voimistelun erikoisseura. ”Haluamme tarjota lapsille liikunnan iloa ja elämyksiä voimistelun kautta. Toimintamme tähtää kilpavoimisteluun.”

Tervetuloa tekemään myös arjen alkamiseen tarvittavat hankinnat! Kauppakeskus Stellan yli 30 liikettä tarjoaa laajat valikoimat eri tuotteita jokaisen arkeen.

Liikkeiden tarjoukset voit lukea TÄSTÄ!