Ravintola Amarillo on tex-mex ruoan nautinnollinen koti.  Amarillossa nautit tuhdit pihvit ja tirisevät fajitat – aina tuoreista raaka-aineista. Burgereissamme riittää myös näköä ja kokoa – testaa itse!

Meille on helppo tulla, ruokailu Amarillossa on rento ja hauska tapa viettää aikaa yhdessä ystävien tai perheen kanssa. Tule ja nauti rennosta tunnelmasta ja herkullisesta ruoasta!

LUE LISÄÄ

BURGER KING® -hampurilaisketju tunnetaan liekillä grillatuista herkuistaan, jotka valmistetaan tilauksesta, juuri asiakkaan toiveiden mukaan räätälöiden.

BURGER KING ® -ravintolaan tutustumisen voit aloittaa vaikkapa legendaarisesta WHOPPER®-hampurilaisesta, jota on valmistettu muuttumattomalla reseptillä jo vuodesta 1957.

LUE LISÄÄ

Uudistettu Cafe Stella on avattu! Miljöömuutoksen myötä myös valikoimaa on uudistettu. Erikoiskahvit, bagelit, toastit, keittolounas ja muut klassikot ovat säilyneet valikoimissa ja näiden lisäksi Cafe Stellassa on nyt salaattibaari, täyttäviä runsaita patonkeja, smoothievalikoimaa on uudistettu ja laajennettu entisestään!

Tervetuloa nauttimaan uudistuneen Cafe Stellan kahvilatunnelmasta sekä herkullisesta tuotevalikoimista ❤

LUE LISÄÄ LOUNAS

Gastropub Einossa voit nauttia rennosta ja iloisesta palvelusta, leppoisasta tunnelmasta ja monipuolisesta ruoka- ja juomavalikoimasta aivan Mikkelin ytimessä!

Tule meille viihtymään, mekin viihdymme täällä!

Ryhmävaraukset ja tiedustelut: Myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

LUE LISÄÄ LOUNAS

Haapasen Kotileipomon herkulliset tuotteet tulevat uudesta leipomosta Otavasta. Uusi leipomo – parempi maku.

Haapasen Kotileipomon kahvila-myymälästä saat tuotteet myös kauden juhliin ruokaleivistä konditoriatuotteisiin.
Haapasen Kotileipomo - leivällä on juurensa.

LUE LISÄÄ

Kauppahallin vanhimmasta myymälästä perinteiset ja herkulliset käsintehdyt leivonnaiset, joilla voit herkutella myös Kauppahallin viihtyisässä kahviossa.

Suu vehnäsellä jo vuodesta 1964.
Tervetuloa herkulliselle keittolounaalle arkisin klo 11-14.

LUE LISÄÄ LOUNAS

Italialainen sonaatti soi suomalaisin sävelin – Rosso!
Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä.

Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

LUE LISÄÄ LOUNAS