previous arrow
next arrow
Slider

Kauppahalli

Kauppakeskus Stellassa on myös Kauppahalli, josta löydät aitoja makuja maalta.

Kauppahalli palvelee aamusta iltapäivään asti Kauppakeskus Stellassa, suora sisäänkäynti on Savilahdenkadun puolelta, vastapäätä Kirkkopuistoa. Kauppahalli tarjoaa loistavat ja monipuoliset lounas-mahdollisuudet, sekä laajan valikoiman erilaisia paikallisia tuotteita! Lounaiden vaihtuvan tarjonnan voit löytää etusivun kautta Viikon Lounaat.

Kauppahallista saat tuoreena mukaan mm. leivät, leivonnaiset, lihat, leikkeleet, juustot sekä kalat. Tervetuloa!

Aukioloajat

maanantai 07:30 - 17:00
tiistai 07:30 - 17:00
keskiviikko 07:30 - 17:00
torstai 07:30 - 17:00
perjantai 07:30 - 17:00
lauantai 07:30 - 15:00
sunnuntai Suljettu

Haapasen Kotileipomo

Haapasen Kotileipomon myymälä-kahvila on palvellut tyytyväisiä asiakkaita kauppahallissa jo viidellä eri vuosikymmenellä ja tarjoaa oman leipomon uunituoreita herkkuja hyvän kahvin kera. Haapaselta voit ostaa mukaasi myös leivonnaiset sekä ruokaleivät kotiin, mökille tai tuliaiseksi. Tiesitkö, että Haapasen Tosi Otavalainen ruisleipä on todellinen klassikko. Haapasen Kotileipomon herkulliset tuotteet tulevat Otavasta. Haapaselta saat myös tuotteet kauden juhliin aina ruokaleivistä konditoriatuotteisiin.

Haapasen Kotileipomo - leivällä on juurensa.

Yhteystiedot

Haapasen Kotileipomo
p. 015 367 352
kauppahalli@haapasen.fi
www.haapasen.fi

Heinäsen Kalaherkku & Eväsherkku

Heinäsen Kalaherkusta saat tuoreet sekä jalostetut lähikalat. Heinäsen Kalaherkku tarjoaa aitoa lähiruokaa parhaimmillaan, valikoimissa päivittäin Saimaan ja Kyyveden kalastajien pyytämät kalat tuoreena ja jalostettuina. Eväsherkku valmistaa ja myy kotimaista välipala- ja lounasruokaa sekä tuoreita salaattiannoksia, ota mukaan tai nauti paikan päällä!

Yhteystiedot

Heinäsen Kalaherkku & Eväsherkku
p. 0500 139 979
p. 050 545 3177

heinasenkalaherkku@gmail.com

 

 

Kotileipomo Siiskonen

Kauppahallin vanhimmasta myymälästä saat perinteiset ja herkulliset käsintehdyt leivonnaiset, joilla voit herkutella myös viihtyisässä kahviossa. Kauppahallin kahvila-myymälä myy päivittäin lähes sataa eri Siiskosen tuotetta, joista Kotileipomo tunnetaan jo viiden vuosikymmenen ajalta. Kauppahallin myymälästä löytyy myös maakunnankuulua Siiskosen kauraleipää.

Suu vehnäsellä jo vuodesta 1964.

Yhteystiedot

Kotileipomo Siiskonen
p. 044 776 1220
siiskonen@kauraleipa.fi
www.kauraleipa.fi

Maalaispuoti

Maalaispuoti tarjoaa lähialueella tuotettua tuoretta naudan-, possun-, karitsan- ja kalkkunan sekä tilauksesta myös luomunaudan lihaa. Lisäksi leikkeletiskistä mm. itsetehdyt lihajalosteet, makkarat, pateet ja hyytelöt. Eri vuodenaikojen kausi- ja sesonkituotteet saat Maalaispuodista ammattitaitoisten lihamestareiden neuvoilla höystettyinä. Lisäksi Maalaispuodin valikoimista löydät tyytyväisten kanojen munia, hunajaa sekä laajan valikoiman niin paikallisia kuin ulkomaisiakin erikoisjuustoja.

Yhteystiedot

Maalaispuoti
p. 015 360 226

seppothalonen12@gmail.com