Kauppahalli

Kauppakeskus Stellassa  on myös Kauppahalli, josta löydät aitoja makuja maalta.

Kauppahalli palvelee aamusta iltapäivään asti ja asioimaan Kauppahalliin pääset suoraan Tähtitorilta tai Savilahdenkadun puoleisen sisäänkäynnin kautta. Kauppahallista saat tuoreena mukaan mm. leivät, leivonnaiset, lihat, leikkeleet, juustot sekä kalat. Kauppahalli tarjoaa arkisin myös keittolounasta ja koko Kauppakeskus Stellan vaihtuvaan sekä monipuoliseen lounastarjontaan voit tutustua TÄSTÄ.

Tervetuloa palveltavaksi Kauppahalliin!

Aukioloajat

maanantai07:30 – 17:00
tiistai07:30 – 17:00
keskiviikko07:30 – 17:00
torstai07:30 – 17:00
perjantai21.6. (suljettu)
lauantai22.6. (suljettu)
sunnuntaiSuljettu

Myymälä-Kahvila Bunbum

Leivomme tuoreita leivonnaisia, leipiä ja muita herkkuja leipomossamme Mikkelin Tuppuralassa joka aamu maanantaista lauantaihin. Löydät tuotteemme Mikkelin Kauppahallin myymälä-kahvilastamme.

Huom. Aukioloajat ma-pe klo 8-16, la klo 9-15

Yhteystiedot

Leipomo-Kahvila Bunbum
p. 015 367 352
kauppahalli@bunbum.fi
www.bunbum.fi

Heinäsen Kalaherkku & Eväsherkku

Heinäsen Kalaherkusta saat tuoreet sekä jalostetut lähikalat. Heinäsen Kalaherkku tarjoaa aitoa lähiruokaa parhaimmillaan, valikoimissa päivittäin Saimaan ja Kyyveden kalastajien pyytämät kalat tuoreena ja jalostettuina. Eväsherkku valmistaa ja myy kotimaista välipala- ja lounasruokaa sekä tuoreita salaattiannoksia, ota mukaan tai nauti paikan päällä!

Yhteystiedot

Heinäsen Kalaherkku & Eväsherkku
p. 0500 139 979
p. 050 545 3177

heinasenkalaherkku@gmail.com

Kotileipomo Siiskonen

Kauppahallin vanhimmasta myymälästä saat perinteiset ja herkulliset käsintehdyt leivonnaiset, joilla voit herkutella myös viihtyisässä kahviossa. Kauppahallin kahvila-myymälä myy päivittäin lähes sataa eri Siiskosen tuotetta, joista Kotileipomo tunnetaan jo viiden vuosikymmenen ajalta. Kauppahallin myymälästä löytyy myös maakunnankuulua Siiskosen kauraleipää.

Suu vehnäsellä jo vuodesta 1964.

Huom. Kotileipomo Siiskonen on avoinna lauantaisin klo 9-15.

Yhteystiedot

Kotileipomo Siiskonen
p. 044 776 1220
siiskonen@kauraleipa.fi
www.kauraleipa.fi

Maalaispuoti

Maalaispuoti tarjoaa lähialueella tuotettua tuoretta naudan-, possun-, karitsan- ja kalkkunan sekä tilauksesta myös luomunaudan lihaa. Lisäksi leikkeletiskistä mm. itsetehdyt lihajalosteet, makkarat, pateet ja hyytelöt. Eri vuodenaikojen kausi- ja sesonkituotteet saat Maalaispuodista ammattitaitoisten lihamestareiden neuvoilla höystettyinä. Lisäksi Maalaispuodin valikoimista löydät tyytyväisten kanojen munia, hunajaa sekä laajan valikoiman niin paikallisia kuin ulkomaisiakin erikoisjuustoja.

Yhteystiedot

Maalaispuoti
p. 015 360 226

seppothalonen12@gmail.com