Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Savostamo-tapahtuma Tähtitorilla

19.09.2314:00 - 17:00

Digitaalinen koulutusseikkailu Savostamo muuntautuu tapahtumaksi!

Syyskuun 19. päivä Savostamoon pääsee tutustumaan ohjatusti, kun Savostamon oppilaitokset ja alueen muut toimijat yhdistävät voimansa.

Syyskuussa Mikkelin Kauppakeskus Stellan Tähtitori muuttuu “savostuspöntöksi”, kun Savostamon oppilaitokset ja muut toimijat kokoontuvat sinne esittelemään Etelä-Savon koulutuksia ja kestävyysteemaan liittyviä aiheita. Paikan päällä saat konkreettisesti ohjausta Savostamon käyttämiseen, saat tietoa vetävimmistä koulutuksista alueella ja inspiroidut oman tulevaisuutesi suunnittelusta. Tapaat myös robotin, joka tuntee Savostamon!

Tapahtumassa opit mm. siitä, mitä kestävä tulevaisuus on ja kuinka sitä voi rakentaa omasta elämästä käsin. Tapahtumassa voit tutustua aiheeseen liittyviin koulutuksiin alueella ja kokeilla kierrätykseen liittyviä toimia käytännössä. Tähtitorin ohjelmassa on myös pop up- vintagepuoti Kuplas, musiikkia, arvontaa ja muuta ohjelmaa. Tapahtumassa kuullaan musiikkia Mikkelin musiikkiopistolta ja meille esiintyy myös räppäri Chokko! Tapahtuman juontaa Elisa Suominen.

Tapahtuma on suunnattu opiskelusta kiinnostuneille, ohjaajille, opettajille, sekä satunnaisille seikkailijoille. Tervetuloa!

Savostamo on eteläsavolaisen koulutustarjonnan ideapankki. Savostamo on verkkosivusto ja yhteistyöalusta, jota ylläpidetään kuudentoista eteläsavolaisen oppilaitoksen ja Etelä-Savon maakuntaliiton kanssa yhteistyössä. Savostamon tarkoituksena on tuoda esiin alueen vahvuuksia kiinnostavalla ja värikkäällä tavalla.

https://savostamo.fi